Sunday, 5 January 2014

TEPUK DAHI BILA @Zahid_Hamidi BOLEH MASUK JERAT PUNAHSIHAT-NYA !


Ramai yang menghentam apabila Sambutan Hari Lahir yang ke 61 tahun YB Ds Zahid Hamidi dibuat secara bermewah-mewahan di Hotel 5 Bintang semalam.

Majlis sambutan hari lahir seorang menteri dibuat di hotel 5 bintang sedangkan kerajaan mengalakkan rakyat berhemah dalam berbelanja. 

Walaupun majlis itu ada penaja ataupun menggunakan duit poket sendiri ataupun elaun keraian menteri namun sememangnya amat tidak kena sama sekali.

Mengenali Ds Zahid Hamidi secara dekat sebelum ini, ADC melihat ini adalah babak pertama punah sihat-nya untuk melakukan 'political incorrect' terhadap Zahid.

Apakah pegawai-pegawai yang dikatakan cerdik pandai hanya mampu berkata 'yes bos' tanpa memberi nasihat sedangkan Ds Zahid antara pemimpin yang boleh menerima pandangan dan teguran.

Ds Zahid kena lebih berhati-hati cara orang sekelilingnya mengenalikan politiknya!


Selamat Hari Lahir Ds Zahid



p/s: Tercari-cari juga blogger Zahid menulis untuk 'back up' bos-nya... harammmm takde...






6 comments:

  1. Org UMNO dah tersalah pilih pemimpin yg suruh Rakyat berjimat tapi dia sendiri ... kantoi !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan salah pemimpin..rata2 pegawai yang disekelilingnya bangsat+bangang.. damage bos sendiri..

      Delete
  2. eh bukan ko blogger zahid ker?nape dah tak dapat payment ker sekarang, ko pun talam dua muka nak jatuhkan zahid jgk ker? mesti masyuk lebih dari Hishammudin kan, ko tu dah lah sombong,berlagak pandai, ko siasatlah dulu bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komen nie dah kena bayar ke ? ke belum terima bayaran bulanan... dey! zahid dah kena kitai apasal tak tolong tulis artikel...hihihi..kalau berani meh jumpa aku..aku nak ajar sikit cara balas budi...-ayam!

      Delete
  3. Ehhhh ni ada http://www.penembak-tepat.com/2014/01/penjelasan-majlis-ulangtahun-ke-61.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah ustaz pun terbabit sama ke.. hihihihi

      Delete

TER-POPULAR PILIHAN PEMBACA