Wednesday, 10 July 2013

[VIDEO] ANGKATAN LAWYER DAP KALAH PERANG DENGAN ZAHID: GOBIND OUT!'Puchong ada kepentingan peribadi...kerana Puchong menjadi salah seorang peguambela kepada orang itu'-Zahid

Kenyataan keras kepada Gobind oleh Zahid itu berpunca apabila MP Dap Puchong membangkitkan isu laporan polis terhadap Zahid kira-kira 7 tahun yang lalu.

Hingga Gobind bangun tidak keruan,malah membuat kacau didalam dewan seperti keling minum todi.


Gobind Out!

Dari segi fakta,Gobind gagal menjadikan dewan parlimen sebagai mahkamah untuk mendakwa Zahid ekoran laporan polis yang dibuat apabila zahid mula mempersoalkan tindakan Gobind yang menjadi peguambela ketika itu.

Kedua,Gobind mengaku membela orang yang membuat laporan polis hingga membawa kes ke mahkamah tanpa sebarang penafian. Itu sudah cukup membuktikan bahawa Gobind cuba membawa usul keraguan dikalangan ahli dewan  serta berniat menjatuhkan maruah Zahid tanpa bukti.

Jadi aku rasa,Zahid layak memegang jawatan Menteri Dalam Negeri kerana dengan tindakan bijak memberi laluan kepada mahkamah untuk mengadili kes jika sekiranya ada seperti yang dilaporkan membidas cakap-cakap kosong Gobind di Parlimen.


No comments:

Post a Comment

TER-POPULAR PILIHAN PEMBACA