Wednesday, 21 October 2015

GET READY ! SABOTAJ PM @NAJIBRAZAK JUMAAT INI

Ini maklumat berstatus A++ .

Ketika ini, satu rancangan jahat TELAH DISUSUN RAPI bagi melakukan sabotaj dan seterusnya cubaan mencetuskan undi tidak percaya kepada PM Najib razak semasa pembentangan belanjawan negara 2016 yang dijangka berlangsung Jumaat ini.

Cerita ini sedang berlegar hangat dikalangan pengamal media yang berada di sepanjang mereka membuat liputan semasa dewan bersidang.

Maklumat awal, berita kononya gerakan ini terdiri dari Ahli Parlimen Barisan Nasional (BNBBC) sendiri sangat mengejutkan.

Betul ke ?

Antara lain, mereka mengatur rancangan jahat ini, apabila tindakan pembangkang mengemukakan usul undi tidak percaya kepada PM tidak berjaya.

Hanya men-sabotaj belanjawan negara 2016,  undi tidak percaya kepada PM Najib tidak perlu lagi.

Jika maklumat ini tidak ada kebenarannya, wartawan dan pengamal media boleh menemubual pemimpin-pemimpin BNBBC pada hari Jumaat nanti.

Tahan mereka, kita pakat-pakat tanya soalan ini nanti sebelum mereka masuk dewan.
** Pagoh, Semporna, Gua Musang, Cameron Highland wartawan boleh tanya dulu.

1 comment:

  1. PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
    Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih    ReplyDelete

TER-POPULAR PILIHAN PEMBACA