Tuesday, 21 June 2016

SELUAR MENTERI WILAYAH LONDEH ! ANTARA FITNAH DAN MENUTUP AIB @TengkuAdnanRealADC terima gambar dipercayai edit dua hari lepas melalui group facebook, mereka mendakwa gambar menteri wilayah terlondeh seluar semasa di majlis merai kemenangan calon BN di prk sg besar, Yb Budiman. 

Bersama-sama dalam majlis tersebut turut dihadiri Perdana Menteri dan Isteri serta Naib Presiden UMNO, Ds Hishammudin dan beberapa tokoh politik Selangor.

Melalui penelitian yang berkali-kali terhadap gambar tersebut, ADC dapati kelihatan seperti di edit dan bukan tulen seperti perbincangan yang bertebaran.

Semalam ADC terima gambar yang tulen melalui seorang kenalan dan ADC membandingkan antara keduanya. Hasil penelitian ternyata gambar yang awal itu sudah di edit dan keadaan sebenar menteri wilayah tidak kelihatan begitu dan ketika gambar diambil beliau berpakaian kemas.

ADC percaya ini kerja kerja musuh politik dan tindakan umpama ini tidak bertanggungjawab dan mereka ini berhati busuk!

Bagi golongan ini - ramadan atau tidak bulan ramadan fitnah tetap memfitnah.


Nota kaki : Mungkin serangan ini dibuat oleh musuh politik yang kecewa melihat sokongan rakyat terhadap BN meningkat dalam kedua dua prk yang baru sahaja berlalu. Jika betul sekali seluar Menteri Wilayah terlodeh, tak salah kita menutup aib beliau dengan tidak mensensasikan isu.


1 comment:

  1. http://www.mstar.com.my/berita/berita-semasa/2016/06/24/nasib-baik-pakai-seluar-dalam/

    ReplyDelete

TER-POPULAR PILIHAN PEMBACA