Thursday, 7 November 2013

DEMAM SYOK PEMILIHAN TAK HABIS LAGI KE ? @NajibRazak @Khairykj @Azwanbro


ADC tak mau komen pasal penugasan dan cara pemuda UMNO turun membantu kempen jentera BN di setiap PRK serta termasuklah PRK Sg Limau,Kedah baru-baru ini.

Tapi ramai yang komen pembawakan pemuda terlalu popular hingga program dibuat banyak untuk syok sendiri dan semakin ketandusan idea sedangkan pemudalah yang harus mencetuskan idea baru untuk menarik minat orang muda kepada BN.

Adakah pemilihan lepas punca pemuda UMNO dan barisan kepimpinan pemuda yang baru dilantik belum hilang demam syoknya!

Baca komen yang ditulis keras beberapa blogger untuk memaparkan gelagat sebenar pemuda UMNO di bawah barisan pilihan Ketua Pemudanya - Khairy Jamaluddin.

" BN kalah sebab Pemuda tak keluar 2 ribu pengundi putih " - klik

" #PRKSgLimau !! INI PERANGAI PEMUDA UMNO KALAU HANGPA NAK TAU " - klik

" Pemuda UMNO tak boleh diharap !!! " - klik


Mungkin disebabkan itu juga ada jentera wanita BN yang dicederakan puak haprak PAS namun tiada seorang pun kelibat Pemuda UMNO yang mengawasi semasa kejadian.

Atas kejadian itu, ADC dengan rasa bangga untuk menganugerahkan Pemuda UMNO yang bertugas dengan sekeping gambar dibawah.





Mungkin gambar ini boleh menceritakan kehebatan pemuda UMNO yang ada sekarang ini.





1 comment:

  1. Tak abis-abis cerita pasal mamak yang bernama Azeez Rahim nih, lepas susu basi ni dengar cerita pulak Azeez Rahim pasal dia buat tabung haji macam hak milik dia sendiri dan kroni-kroninya..

    Lepas ni, confirm duit Tabung Haji akan lebih terjamin & 'BERSIH' di tgn Azeez rempit mamak kelentong ni..

    Cerita selanjutnya klik link kat bawah ni :

    http://no2azeezrahim.blogspot.com/2013/11/azeez-rahim-jangan-buat-tabung-haji.html

    https://www.facebook.com/pages/No-2-Azeez-Rahim/229249883899002?hc_location=timeline

    https://twitter.com/intent/follow?original_referer=&partner=undefined&region=follow_link&screen_name=no2azeezrahim&tw_p=followbutton&variant=2.0

    ReplyDelete

TER-POPULAR PILIHAN PEMBACA